Jouw perfecte Boxspring samenstellen met Matt Sleeps

Een boxspring kopen is een persoonlijke beslissing, gebaseerd op zowel comfort als esthetiek. Matt Sleeps begrijpt dit als geen ander en biedt de mogelijkheid om je ideale boxspring op maat samen te stellen. Je bed is de plek waar je elke nacht tot rust komt. Het moet comfortabel, ondersteunend en esthetisch aantrekkelijk zijn. Met Matt Sleeps heb je alle tools in handen om jouw perfecte boxspring samen te stellen, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Geniet van het samenstellen en, nog belangrijker, van de vele comfortabele nachten die volgen. Hier lees je hoe je met Matt Sleeps jouw droom boxspring creëert.

1. Kies de juiste afmetingen

Persoonlijke ruimte

Of je nu ruim wilt liggen in je eentje of genoeg plaats wilt voor twee, Matt Sleeps biedt diverse maten aan, van eenpersoons tot king-size.

Kamer dimensies

Zorg ervoor dat je nieuwe boxspring goed past in je slaapkamer. Een te groot bed kan de kamer krap maken, terwijl een te klein bed de ruimte niet optimaal benut.

2. Selecteer het juiste type matras

Comfort & ondersteuning

Matt Sleeps biedt verschillende types matrassen aan, van traagschuim tot pocketvering. Tevens kun je bij Matt Sleeps een topper matras van uitstekende kwaliteit kopen, waardoor je bed compleet wordt. Denk na over je slaapgewoonten en wat je lichaam nodig heeft.

Warmteregulatie

Bepaalde matrassen bieden betere ventilatie, wat vooral in warmere maanden een zegen kan zijn.

3. Esthetische overwegingen

Design & kleur

Van modern tot klassiek, kies een ontwerp dat bij jouw slaapkamer past. Matt Sleeps heeft ook diverse kleuropties om uit te kiezen.

Hoofdbord

Voeg een stijlvol hoofdbord toe voor een extra touch of klasse. Er zijn verschillende ontwerpen en afwerkingen beschikbaar.

4. Toevoeging van extra luxe

Topmatras

Een topmatras voegt een extra laag comfort toe en kan de levensduur van je hoofdmatras verlengen.

Verstelbare basis

Als je graag leest of tv kijkt in bed, kan een elektrisch verstelbare boxspring de perfecte keuze zijn.

5. Duurzaamheid & garantie

Materialen van hoge kwaliteit

Matt Sleeps gebruikt alleen de beste materialen, wat zorgt voor een duurzaam bed dat jaren meegaat.

Garantie

Een goede garantie is een teken van vertrouwen in het product. Met Matt Sleeps kun je erop vertrouwen dat je investering beschermd is.